Michel Bierhuizen
MKB Financieringsspecialist

Investeren in vastgoed? Wij helpen u op weg in de wereld van vastgoedfinancieringen. Of het nu gaat om een vakantiehuis, een tweede huis, of wat uw wens ook is. Wij adviseren zowel startende beleggers als beleggers met een grotere portefeuille. Onze specialisten staan voor u klaar met transparant en betrouwbaar advies. Zij gaan op zoek naar de best passende vastgoedfinanciering voor u.
vastgoedfinanciering-gouda

Beheer van portefeuille

Bij ons bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar beheer van uw portefeuille. Onze specialisten beheren uw vastgoedportefeuille en gaan op zoek naar het beste rendement.

Financiering van projectontwikkeling

Door onze jarenlange ervaring in financiering van projectontwikkeling kunnen wij u op weg helpen. Heeft u al een pand op het oog? Neem contact met ons op om een doorrekening te maken. Als onafhankelijk adviseur hebben wij toegang tot alle financiers, zowel banken als alternatieve partijen.

projectontwikkeling-financiering

Op zoek naar een partner voor de aanvraag van uw bedrijfs- of vastgoedfinanciering in de regio Gouda? Wij ondersteunen u graag en realiseren uw bedrijfs- of vastgoedfinanciering. Lees ons verhaal en neem voor meer informatie contact met ons op.

Maak kennis met onze specialist Michel Bierhuizen.

Bedrijfsfinancieringen van
Avant groep is powered by