Salarisadministratie uitbesteden

De salarisadministratie dient correct en op tijd te gebeuren. Het gaat immers om uw geld en het inkomen van uw werknemers. Onze salarisspecialisten verzorgen uw complete salarisadministratie van begin tot eind. Al onze specialisten zijn volledig op de hoogte van (veranderende) cao’s, wet- en regelgeving en fiscale regels en geven u gevraagd en ongevraagd advies.

Een tot in de puntjes verzorgde salarisadministratie en -verwerking is voor u een zorg minder. Zo houdt u meer tijd over om te doen waar u goed in bent: ondernemen.

qwoater-logo-2017-v2

Qwoater

Wij hebben een samenwerking met Qwoater. Met de software van Qwoater kunt u makkelijk en veilig digitaal uw personeelsdossiers creëren, beheren en archiveren. Uw personeelsdossier is zo volledig AVG-proof.

loket-nl

Loket.nl

Via onze digitaal salarispakket en personeelssysteem loket.nl bieden wij u nog meer service. Met behulp van dit pakket kunt u uw betaalbestanden ophalen, het salaris uitbetalen en online uw loonbelasting opvragen en bekijken.

Uw werknemers kunnen via het Werknemerloket altijd zelf de loonstroken en/of jaaropgave inzien en declaraties indienen.

Heeft u advies nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Arie Rehorst
HRM adviseur

hrm-assurantien

Jan Klerk
Pensioenadviseur

jan klerk

Wieteke van der Kuijlen
Assistent Accountant

Jan Klerk
Pensioenadviseur

jan klerk

Arie Rehorst
HRM adviseur

hrm-assurantien

Wieteke van der Kuijlen
Assistent Accountant

wieteke

U kunt bij ons kiezen uit diverse pakketten voor het verwerken van uw salarisadministratie. U bepaalt wat u zelf wilt doen en wat u ons laat verzorgen.

Bent u ook geïnteresseerd in…

top-view-photo-of-people-near-wooden-table-3183150.jpg

Salarisadministratie

Uw personeel is het kapitaal van uw onderneming en u wilt goed voor uw personeel zorgen. Onze salarisspecialisten zorgen ervoor dat salarissen, toeslagen en overige gelden correct en op tijd uitbetaald worden.

betalingsregeling-now-digitaal-v2

HRM en Arbeidsrechtzaken

Heeft u behoefte aan iemand die met u meedenkt over personeelszaken, omdat het u ontbreekt aan kennis en/of tijd? Wij ondersteunen en adviseren u graag.

fiscaal-adviseurs-horizontaal-toezicht

Fiscaal advies

De fiscale wet- en regelgeving is ingewikkeld en de regels veranderen continu. Laat u daarom adviseren door onze fiscalisten. Zo maakt u optimaal gebruik van fiscale regels en mogelijkheden.

Blog berichten

Prinsjesdag 2021: Overige, eerder aangekondigde en te verwachten voorstellen Datum: 24 september 2021, Auteur: Avant groep Welke wijzigingen voert de Belastingdienst door om het systeem rondom de toeslagen menselijker te maken? En hoe zit het met de bedrijfsopvolgingsregeling in 2022? Deze en diverse eerder aangekondigde maatregelen zetten we voor u op een rij. Ook geven…

Prinsjesdag 2021: Wijzigingen internationaal Datum: 24 september 2021, Auteur: Avant groep Bij internationaal ondernemen komen meerdere belastingregimes bij elkaar, wat kan leiden tot onwenselijke belastingdruk of belastingontwijking. Het Belastingplan 2022 bevat aanpassingen, nieuwe regelingen en maatregelen om onwenselijke gevolgen tegen te gaan. Verrekening van voorheffingen aangepast Een Nederlandse besloten vennootschap die beleggingen aanhoudt, kan de…

Prinsjesdag 2021: Wijzigingen ondernemingen Datum: 24 september 2021, Auteur: Avant groep Van beperking in de verliesverrekening vennootschapsbelasting tot het vereenvoudigen van de systematiek van een S&O-aanvraag. Ook voor ondernemingen brengt het Belastingplan 2022 de nodige wijzigingen en gevolgen met zich mee. Lees hier waar u als ondernemer op moet letten. One Stop Shop (OSS)-regeling bij…

Bent u op zoek naar een partner die uw complete salarisadministratie kan verzorgen? Wij helpen u graag verder in de regio Gouda en Oudewater. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wij staan ingeschreven bij het AFM register onder het nummer 12041265 en bij de KiFiD onder het nummer 300.015105. Ook zijn wij aangesloten bij de Pensioenorde.

Onze dienstverleningsdocumenten en dienstenwijzer: dienstenwijzer pensioenadviseurs, dienstverleningsdocument vermogen opbouwen, dienstverleningsdocument pensioenvraag werkgever, dienstverleningsdocument risico’s afdekken

Pensioenadviseurs van Avant groep is powered by

Avant Pensioenadviseurs

Meer weten?

Vul uw gegevens in en wij sturen een volledig overzicht.
avant-logo