In deze privacyverklaring informeren wij u over de wijze waarop en de doeleinden waarvoor wij persoonsgegevens van u verwerken.

 

Wie zijn wij

Wij zijn Avant groep Gouda. Ons adres is Meridiaan 29 2801 DA Gouda. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@avantgroep.nl. Ons website-adres is: https://avantgroepgouda.nl.

 

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Reacties en contactformulieren

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien u dit gebruikt. De privacybeleidspagina kunt u hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat uw reactie is goedgekeurd, is uw profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van uw reactie.

Media

Als u een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet u voorkomen dat u afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer u een reactie achterlaat op onze site, kunt u aangeven of uw naam, uw e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor uw gemak zodat u deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien u onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of uw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra u de browser sluit.

Zodra u inlogt, zullen wij enkele cookies bewaren in verband met uw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als u “Herinner mij” selecteert, wordt uw login 2 weken bewaard. Zodra u uitlogt van uw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer u een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door uw browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat u hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over u verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en uw interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als u een account hebt en ingelogd bent op die website.

Links

Onze websites kunnen links naar de websites van onze partners en naar websites van derden hebben. Deze websites kunnen een afwijkend privacybeleid hanteren. Deze privacyverklaring heeft alleen betrekking op informatie die verzameld wordt door middel van onze websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de naleving van de privacywetgeving van onze partners of andere partijen, tenzij wij hen inschakelen om de overeenkomst met u uit te voeren.

Dit geldt ook voor de social media buttons die op deze website zijn opgenomen. De beheerders van deze diensten verzamelen hiermee uw persoonsgegevens. Dit gebeurt buiten onze invloedsfeer om: u bent zelf verantwoordelijk voor het klikken op deze buttons en het kenbaar maken van uw gegevens.

Google Analytics

In Google analytics wordt het verkeer van onze website bijgehouden. Op deze manier analyseren we de prestaties van de website en kunnen we de effecten zien van onze marketing activiteiten. Google Analytics registreert o.a.:
Vanaf welke website komt u op deze website?
Hoe lang blijft u op deze website?
Welke pagina’s bekijkt u?
Wat voor een apparaat / besturingssysteem / browser gebruikt u?
Welke formulieren vult u in?
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben met Google een bewerkersovereenkomst gesloten en Google daarbij verboden de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen in Google Analytics. Deze data wordt niet gedeeld met derden, tenzij Google hiertoe wettelijk wordt verplicht. Bekijk de privacy policy van Google Analytics hier.

 

Met wie we uw gegevens delen

Wij verstrekken uw persoonsgegevens aan derden als dat nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met u, bijvoorbeeld als deze derden over specialistische kennis of middelen beschikken die wij niet in huis hebben. Met die derden sluiten wij een overeenkomst die inhoudt dat zij de privacywetgeving naleven.

 

Gevoelige informatie

Avant groep tracht niet via deze website gevoelige persoonsgegevens te verzamelen, zoals informatie omtrent politieke opvattingen, godsdienstige overtuiging, gezondheid of andere zaken. In gevallen waarin Avant groep wel tracht dergelijke gegevens te verzamelen, zal u vooraf om toestemming worden verzocht. Wij wijzen u erop dat u door het ongevraagd verstrekken van gevoelige persoonsgegevens aan Avant groep instemt met het hierboven beschreven gebruik van deze gegevens.

 

Hoe lang we uw gegevens bewaren

Wanneer u een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

 

Welke rechten u hebt over uw gegevens

Als u een account hebt op deze site of u hebt reacties achter gelaten, kunt u verzoeken om een exportbestand van u persoonlijke gegevens die we van u hebben, inclusief alle gegevens die u ons opgegeven hebt. U kunt ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van u hebben verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

 

Waar we uw gegevens naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

 

Hoe we uw gegevens beschermen

Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Ook zijn al onze medewerkers een geheimhoudingsverklaring met ons kantoor aangegaan. Als u het idee heeft dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via het e-mailadres: marketing@avantgroep.nl.

 

Heeft u vragen of klachten?

Zoals hierboven aangegeven, proberen wij zo zorgvuldig mogelijk met uw persoonsgegevens om te gaan. Heeft u vragen over de wijze waarop binnen ons kantoor wordt omgegaan met uw persoonsgegevens? Aarzel dan niet en neem hierover contact met ons op. Wij zullen dan ons best doen om deze vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Mocht u van mening zijn dat wij niet zorgvuldig genoeg met uw persoonsgegevens omgegaan zijn, dan kunt u een klacht indienen bij de nationale toezichthouder, Autoriteit Persoonsgegevens www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

 

Diversen

De privacyverklaring kan te allen tijde door Avant groep aangepast worden. Wij adviseren u daarom de privacyverklaring regelmatig te bekijken.

Als u vragen hebt over deze privacyverklaring, onze activiteiten op het gebied van gegevensverwerking of uw omgang met deze website, kunt u contact met ons opnemen via het e-mailadres: marketing@avantgroep.nl.

 

avant-logo
Meedenkend vermogen voor uw onderneming!
LinkedinYouTubeInstagram

085 - 822 62 22