jan klerk

Jan Klerk
Pensioenadviseur

Als ondernemer wilt u een inzichtelijke en beheersbare pensioenregeling. Voor uw werknemers maar ook uw eigen pensioen wilt u goed geregeld hebben. Wij geven u graag een goed advies over onder meer (collectieve) pensioenregelingen, pensioencommunicatie, lijfrente, levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.
pensioenadviseurs-collectief-pensioen

Collectief pensioen

Voor uw werknemers is pensioen een belangrijke arbeidsvoorwaarde. U bent verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan. Een deskundig pensioenadvies is essentieel. Wij adviseren u graag bij de keuze voor een pensioenregeling. Daarnaast kunnen wij u ontzorgen door het onderhoud en beheer van de pensioenregeling volledig uit handen te nemen.

Naast het verzorgen van pensioen voor uw medewerkers bent u, volgens de Wet Pensioencommunicatie, ook verantwoordelijk om uw medewerkers te informeren over hun persoonlijke pensioensituatie. Pensioencommunicatie is ons vakgebied. Met behulp van onze software en persoonlijke begeleiding zorgen wij ervoor dat uw medewerkers van hun pensioensituatie op de hoogte zijn en de risico’s goed kunnen inschatten.

Ondernemers en DGA’s

Als zelfstandig ondernemer heeft u verschillende mogelijkheden om een goede pensioenvoorziening op te bouwen. Om daarbij verantwoorde keuzes te maken geven wij u graag advies, ook als het gaat om de fiscale aspecten. Bent u een DGA, dan kunnen wij voor u een passende pensioenregeling opzetten en begeleiden. In ons advies kunnen wij ook uw totale financiële planning en inkomensplanning betrekken.

pensioen-ondernemers-dga

Wilt u advies over uw eigen pensioen of de pensioenregeling van uw werknemers? De specialisten van Avant groep adviseren u graag in Gouda en omgeving. Neem contact met ons op.

Wij staan ingeschreven bij het AFM register onder het nummer 12041265 en bij de KiFiD onder het nummer 300.015105. Ook zijn wij aangesloten bij de Pensioenorde.

Onze dienstverleningsdocumenten en dienstenwijzer: dienstenwijzer pensioenadviseurs, dienstverleningsdocument vermogen opbouwen, dienstverleningsdocument pensioenvraag werkgever, dienstverleningsdocument risico’s afdekken

Pensioenadviseurs van Avant groep is powered by

Avant Pensioenadviseurs
avant-logo
Meedenkend vermogen voor uw onderneming!
LinkedinYouTubeInstagram