Pensioen ondernemers

Als zelfstandig ondernemer heeft u verschillende mogelijkheden om een eigen pensioenvoorziening op te bouwen. U kunt bijvoorbeeld een lijfrentekapitaal opbouwen waarmee u op de pensioendatum een direct ingaande lijfrente koopt. In het opbouwen en het laten uitkeren van een pensioen kunt u diverse keuzes maken. Het is ook mogelijk te kiezen voor een collectieve pensioenregeling voor zelfstandigen.

 

Oudedagsvoorziening

De pensioenspecialisten van Avant groep adviseren u graag bij het maken van verantwoorde keuzes. Ook als het gaat om fiscale aspecten. Denk bijvoorbeeld aan de voor- en nadelen van de oudedagsreserve. Samen met onze pensioenspecialisten kunt u ervoor zorgen dat u als zelfstandige een goede oudedagsvoorziening opbouwt.

Heeft u advies nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Jan Klerk
Pensioenadviseur

jan klerk

Arie Rehorst
HRM adviseur

hrm-assurantien

Wieteke van der Kuijlen
Assistent Accountant

Jan Klerk
Pensioenadviseur

jan klerk

Arie Rehorst
HRM adviseur

hrm-assurantien

Wieteke van der Kuijlen
Assistent Accountant

wieteke

Bent u ook geïnteresseerd in…

top-view-photo-of-people-near-wooden-table-3183150.jpg

Salarisadministratie

Uw personeel is het kapitaal van uw onderneming en u wilt goed voor uw personeel zorgen. Onze salarisspecialisten zorgen ervoor dat salarissen, toeslagen en overige gelden correct en op tijd uitbetaald worden.

betalingsregeling-now-digitaal-v2

HRM en Arbeidsrechtzaken

Heeft u behoefte aan iemand die met u meedenkt over personeelszaken, omdat het u ontbreekt aan kennis en/of tijd? Wij ondersteunen en adviseren u graag.

fiscaal-adviseurs-horizontaal-toezicht

Fiscaal advies

De fiscale wet- en regelgeving is ingewikkeld en de regels veranderen continu. Laat u daarom adviseren door onze fiscalisten. Zo maakt u optimaal gebruik van fiscale regels en mogelijkheden.

Blog berichten

Prinsjesdag 2021: Overige, eerder aangekondigde en te verwachten voorstellen Datum: 24 september 2021, Auteur: Avant groep Welke wijzigingen voert de Belastingdienst door om het systeem rondom de toeslagen menselijker te maken? En hoe zit het met de bedrijfsopvolgingsregeling in 2022? Deze en diverse eerder aangekondigde maatregelen zetten we voor u op een rij. Ook geven…

Prinsjesdag 2021: Wijzigingen internationaal Datum: 24 september 2021, Auteur: Avant groep Bij internationaal ondernemen komen meerdere belastingregimes bij elkaar, wat kan leiden tot onwenselijke belastingdruk of belastingontwijking. Het Belastingplan 2022 bevat aanpassingen, nieuwe regelingen en maatregelen om onwenselijke gevolgen tegen te gaan. Verrekening van voorheffingen aangepast Een Nederlandse besloten vennootschap die beleggingen aanhoudt, kan de…

Prinsjesdag 2021: Wijzigingen ondernemingen Datum: 24 september 2021, Auteur: Avant groep Van beperking in de verliesverrekening vennootschapsbelasting tot het vereenvoudigen van de systematiek van een S&O-aanvraag. Ook voor ondernemingen brengt het Belastingplan 2022 de nodige wijzigingen en gevolgen met zich mee. Lees hier waar u als ondernemer op moet letten. One Stop Shop (OSS)-regeling bij…

Wij staan ingeschreven bij het AFM register onder het nummer 12041265 en bij de KiFiD onder het nummer 300.015105. Ook zijn wij aangesloten bij de Pensioenorde.

Onze dienstverleningsdocumenten en dienstenwijzer: dienstenwijzer pensioenadviseurs, dienstverleningsdocument vermogen opbouwen, dienstverleningsdocument pensioenvraag werkgever, dienstverleningsdocument risico’s afdekken

Pensioenadviseurs van Avant groep is powered by

Avant Pensioenadviseurs

Meer weten?

Vul je gegevens in en wij sturen een volledig overzicht.
avant-logo