Paul Noomen
Ondernemersadviseur

U heeft plannen, ideeën en doelen die u wilt bereiken. Daarvoor bent u tenslotte ondernemer. Maar wat heeft u nodig om uw ambities te realiseren? Samen met de ondernemersadviseur kunt u sparren om de weg naar die ‘stip aan de horizon’ te vinden en die te bereiken. U bepaalt zelf wanneer en op welke punten u de ondernemersadviseur nodig heeft. Zo krijgt u nog meer vermogen die u weer in uw bedrijf kunt steken.
ondernermersadvies-stip-op-horizon

Verbreed uw ondernemershorizon

Uw bedrijfsstrategie, een veranderende organisatie, financiële keuzes, uw opvolging, persoonlijke doelen, fiscale keuzes, het zijn allemaal zaken waarover u beslissingen moet nemen. Soms kunt u als ondernemer het gevoel hebben dat u daar alleen voor staat. En heeft u behoefte aan een ondernemersadviseur die naast u staat. Die luistert naar úw vragen, nieuwe oplossingen aandraagt en uw ondernemershorizon verbreedt.

Ondersteuning op maat

Avant biedt u ondersteuning bij uw ondernemersvragen. Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Dat kan in een gesprek van een middag of op regelmatige basis, bijvoorbeeld elke maand of elk kwartaal. U kunt ook kiezen voor een overzichtelijk traject: de route naar meedenkend vermogen voor uw onderneming. Het belangrijkste is dat u de onafhankelijke en deskundige support krijgt waarmee u uw plannen en ambities kunt realiseren. U bepaalt zelf welke vorm voor u het beste is.

ondernemersadviseurs - ondersteuning-op-maat

Heeft u behoefte om te sparren met een ondernemersadviseur in de regio Gouda? Wij ondersteunen u graag bij het realiseren van uw ambities. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Ondernemersadviseurs van
Avant groep is powered by

MZ-16329 AVANT Ondernemersadviseurs logo_CMYK_ZWARTE TEKST_horizontaal
avant-logo
Meedenkend vermogen voor uw onderneming!
LinkedinYouTubeInstagram