Ondernemersadvies

Als ondernemer loopt u soms tegen (terugkerende) vragen of problemen aan. Bijvoorbeeld op organisatorisch of financieel gebied. Dan is het goed om een onafhankelijke professional als klankbord te hebben. Met onze ondernemersadviseurs krijgt u ondersteuning om de juiste keuzes te maken.

Onze ondernemersadviseurs hebben meedenkend vermogen voor uw onderneming. Wij luisteren naar úw vragen, dragen nieuwe oplossingen aan en uw ondernemershorizon wordt verbreed. U wordt ondersteunt bij uw ondernemersvragen. Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Dat kan in een gesprek van een middag of op regelmatige basis, bijvoorbeeld elke maand of elk kwartaal.

U kunt ook kiezen voor een overzichtelijk traject: de route naar meedenkend vermogen voor uw onderneming. Het belangrijkste is dat u de onafhankelijke en deskundige support krijgt waarmee u uw plannen en ambities kunt realiseren. U bepaalt zelf welke vorm voor u het beste is.

Heeft u behoefte aan ondernemersadvies in de regio Oudewater en Gouda? Onze financiële experts staan voor u klaar. Neem contact met ons op.

Bent u ook geïnteresseerd in…

ondernemersadviseurs - ondersteuning-op-maat

Ondernemerskompas

U heeft plannen, ideeën en doelen die u wilt bereiken. Daarvoor bent u tenslotte ondernemer. Maar wat heeft u nodig om uw ambities te realiseren?

ondernermersadvies-stip-op-horizon

Management Consulting

Uw bedrijfsstrategie, een veranderende organisatie, financiële keuzes, uw opvolging, persoonlijke doelen, fiscale keuzes, het zijn allemaal zaken waarover u als ondernemer beslissingen moet nemen.

fiscaal-adviseurs-horizontaal-toezicht

Vacatures

Bekijk het laatste overzicht van de openstaande vacatures.

Heeft u advies nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Niels den Outer
Accountant

Paul Noomen
Ondernemersadviseur

Wieteke van der Kuijlen
Assistent Accountant

Niels den Outer
Accountant

Paul Noomen
Ondernemersadviseur

Wieteke van der Kuijlen
Assistent Accountant

wieteke

Blog berichten

Prinsjesdag 2021: Overige, eerder aangekondigde en te verwachten voorstellen Datum: 24 september 2021, Auteur: Avant groep Welke wijzigingen voert de Belastingdienst door om het systeem rondom de toeslagen menselijker te maken? En hoe zit het met de bedrijfsopvolgingsregeling in 2022? Deze en diverse eerder aangekondigde maatregelen zetten we voor u op een rij. Ook geven…

Prinsjesdag 2021: Wijzigingen internationaal Datum: 24 september 2021, Auteur: Avant groep Bij internationaal ondernemen komen meerdere belastingregimes bij elkaar, wat kan leiden tot onwenselijke belastingdruk of belastingontwijking. Het Belastingplan 2022 bevat aanpassingen, nieuwe regelingen en maatregelen om onwenselijke gevolgen tegen te gaan. Verrekening van voorheffingen aangepast Een Nederlandse besloten vennootschap die beleggingen aanhoudt, kan de…

Prinsjesdag 2021: Wijzigingen ondernemingen Datum: 24 september 2021, Auteur: Avant groep Van beperking in de verliesverrekening vennootschapsbelasting tot het vereenvoudigen van de systematiek van een S&O-aanvraag. Ook voor ondernemingen brengt het Belastingplan 2022 de nodige wijzigingen en gevolgen met zich mee. Lees hier waar u als ondernemer op moet letten. One Stop Shop (OSS)-regeling bij…

Wij zijn lid van de beroeps- en netwerkorganisaties NBA, SRA en RB.

Onze klachten- en klokkenluidersregeling: klachten- en klokkenluidersregeling.

Ondermersadviseurs van
Avant groep is powered by

Meer weten?

Vul uw gegevens in en wij sturen een volledig overzicht.
avant-logo