Heeft u als ondernemer tijdelijk behoefte aan extra liquiditeit? Een zakelijke kredietverlening biedt uitkomst. Een zakelijke kredietverlening is een flexibele manier om extra financiële ruimte te creëren: u kunt zelf bepalen wanneer u geld opneemt en wanneer u het terugbetaalt. Of u nu MKB ondernemer of ZZP’er bent, wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Verschil tussen een zakelijk krediet en een zakelijke lening

Bij zowel een zakelijke lening als een zakelijk krediet leent u geld om te investeren in uw bedrijf, waarover u rente betaalt. Een zakelijk krediet is een bedrag dat voor een bepaalde tijd voor u is gereserveerd. U bepaalt zelf wanneer u het opneemt en wanneer u er op aflost. Daarnaast betaalt u alleen rente over het opgenomen bedrag. Een zakelijk doorlopend krediet is te vergelijken met rood staan bij de bank. Een zakelijke lening wordt in een keer op uw rekening gestort. U betaalt maandelijks een vast bedrag af. Wanneer een bedrag is afgelost kunt u het geld van een bedrijfslening niet opnieuw opnemen.

Toepassing en voordelen

Een lening wordt vaak gebruikt voor grote investeringen, een krediet is vooral een flexibele manier om tijdelijk over extra liquide middelen te beschikken. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer klanten niet op tijd betalen, of wanneer u in een bepaalde periode veel facturen moet voldoen. Het geld kunt u dan bijvoorbeeld gebruiken voor:

  • het betalen van rekeningen en salarissen;
  • het investeren in reclame en marketing;
  • het onderhoud van uw machines of bedrijfsruimte.

U bepaalt zelf hoe u leent: wanneer u een bedrag opneemt en aflost, maar ook de looptijd van de lening. Een zakelijk krediet groeit mee met uw onderneming. Hoe beter het gaat met uw bedrijf, hoe hoger de kredietlimiet. 

Bent u op zoek naar een partij die een zakelijk krediet voor u regelt in de regio Gouda en Oudewater? Wij staan voor u klaar en helpen u graag. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Op welk gebied kunnen wij u verder helpen?

top-view-photo-of-people-near-wooden-table-3183150.jpg

Bedrijfsfinanciering

Bent u op zoek naar een financieringsoplossing voor uw onderneming? Of wilt u investeren in vastgoed? Wij kennen de weg en zijn uw gids in de wereld van (alternatieve) bedrijfs- en vastgoedfinancieringen.

fiscaal-adviseurs-horizontaal-toezicht

Fiscaal

De fiscale wet- en regelgeving is ingewikkeld en de regels veranderen continu. Laat u daarom adviseren door onze fiscalisten. Zo maakt u optimaal gebruik van fiscale regels en mogelijkheden.

Ondernemer2

Ondernemersadvies

Als ondernemer loopt u soms tegen (terugkerende) vragen of problemen aan. Op bijvoorbeeld organisatorisch of financieel gebied. Wij bieden u ondersteuning om de juiste keuzes te kunnen maken.

Heeft u advies nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Niels den Outer
Accountant

Michel Bierhuizen
MKB Financieringsspecialist

Wieteke van der Kuijlen
Assistent Accountant

Niels den Outer
Accountant

Michel Bierhuizen
MKB Financieringsspecialist

Wieteke van der Kuijlen
Assistent Accountant

wieteke

Ontmoet de financiële experts

Bent u op zoek naar kredietverlening in de omgeving Gouda of Oudewater? Neem contact op met de financiële experts.

Wij zijn lid van de beroeps- en netwerkorganisaties NBA, SRA en RB.

Wij staan ingeschreven bij het AFM register onder het nummer 12041265 (pensioen) en 12041311 (assurantiën) en bij de KiFiD onder het nummer 300.015105 (pensioen) 300.004651 (assurantiën). Ook zijn wij aangesloten bij de Pensioenorde.

Avant groep is powered by

Meer weten?

Vul uw gegevens in en wij sturen een volledig overzicht.
avant-logo