Wilt u investeren in vastgoed? Wij helpen u op weg in de wereld van vastgoedfinancieringen. Of het nu gaat om een tweede huis, een vakantiehuis of wat uw wens ook is. Onze specialisten zorgen voor betrouwbaar en transparant advies. Wij adviseren startende beleggers, maar ook voor het beheer van een portefeuille of de financiering van projectontwikkeling kunt u bij ons terecht. Onze specialisten zorgen voor betrouwbaar en transparant advies. Zij gaan op zoek naar de best passende vastgoedfinanciering voor u.

Nieuwe financiering

Heeft u een vastgoedobject op het oog dat u wilt kopen? Door onze jarenlange ervaring in financiering van projectontwikkeling kunnen wij u op weg helpen. Wij denken graag met u mee over een nieuwe financiering.

Beheer van portefeuille

Heeft u al vastgoed in uw beheer? Wij adviseren om altijd scherp te blijven kijken naar de bestaande portefeuille en onderliggende financiering. U kunt door middel van herfinanciering de maandelijkse lasten verlichten of voorwaarden verbeteren van uw bestaande vastgoed financiering. Onze specialisten beheren uw vastgoedportefeuille en gaan op zoek naar het beste rendement.

vastgoedfinanciering

Op welk gebied kunnen wij u verder helpen?

top-view-photo-of-people-near-wooden-table-3183150.jpg

Bedrijfsfinanciering

Bent u op zoek naar een financieringsoplossing voor uw onderneming? Of wilt u investeren in vastgoed? Wij kennen de weg en zijn uw gids in de wereld van (alternatieve) bedrijfs- en vastgoedfinancieringen.

fiscaal-adviseurs-horizontaal-toezicht

Fiscaal

De fiscale wet- en regelgeving is ingewikkeld en de regels veranderen continu. Laat u daarom adviseren door onze fiscalisten. Zo maakt u optimaal gebruik van fiscale regels en mogelijkheden.

Ondernemer2

Ondernemersadvies

Als ondernemer loopt u soms tegen (terugkerende) vragen of problemen aan. Op bijvoorbeeld organisatorisch of financieel gebied. Wij bieden u ondersteuning om de juiste keuzes te kunnen maken.

Heeft u advies nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Niels den Outer
Accountant

Michel Bierhuizen
MKB Financieringsspecialist

Wieteke van der Kuijlen
Assistent Accountant

Niels den Outer
Accountant

Michel Bierhuizen
MKB Financieringsspecialist

Wieteke van der Kuijlen
Assistent Accountant

wieteke

Op zoek naar een partner voor de aanvraag van uw vastgoedfinanciering in de regio Gouda en Oudewater? Wij ondersteunen u graag en realiseren uw vastgoedfinanciering. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wij zijn lid van de beroeps- en netwerkorganisaties NBA, SRA en RB.

Wij staan ingeschreven bij het AFM register onder het nummer 12041265 (pensioen) en 12041311 (assurantiën) en bij de KiFiD onder het nummer 300.015105 (pensioen) 300.004651 (assurantiën). Ook zijn wij aangesloten bij de Pensioenorde.

Avant groep is powered by

Meer weten?

Vul uw gegevens in en wij sturen een volledig overzicht.
avant-logo