Raymond Imbens
Hypotheekadviseur

Hypotheekadvies dat nauwkeurig is afgestemd op úw situatie. Of het nu is voor de aankoop van uw eerste woning, u wilt verhuizen naar een volgende woning of omdat u uw huidige hypotheek wilt oversluiten. Wij maken uw woonwens mogelijk.

Hypotheken

Wilt u uw maximale hypotheek berekenen? Wij maken uw woonwens mogelijk! U staat op het punt één van de grootste aankopen in uw leven te doen, een nieuw huis en thuis voor u en/of uw gezin. Bij het kopen van een nieuw huis hoort ook een hypotheek. Een hypotheek die uw woonwens mogelijk maakt. Dit hoeft niet ingewikkeld te zijn, veel te kosten of lang te duren. Wij onderscheiden ons in de hypotheekmarkt door onze onafhankelijke positie en complete & persoonlijke aanpak. Of het nu is om de hypotheek over te sluiten of uw maandlasten te berekenen. Wij streven ernaar uw woonlasten exact aan te laten sluiten op uw persoonlijke situatie, nu en in de toekomst!

Maximale hypotheek berekenen

Benieuwd naar wat u maximaal mag lenen aan hypotheek? En wilt u weten of u uw droomhuis kunt betalen? De hoogte van uw maximale hypotheek is afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren zijn: uw inkomen, uw uitgaven, de koopsom van de woning, de rente die u gaat betalen en eventuele plannen om te verbouwen. Wij nemen deze graag met u door. Zo weet u wat uw maximale hypotheek is en kunt u gericht op zoek gaan naar de woning van uw dromen.

Maximale-hypotheek-berekenen
Actuele-ontwikkeling

Actuele ontwikkelingen

De hypotheekmarkt is constant in beweging. Er zijn regelmatig ontwikkelingen op het gebied van hypotheken, hypotheekrente, overdrachtsbelasting, woningmarkt en wet- en regelgeving. Wij houden de actualiteiten in de gaten, zijn op de hoogte van alle actuele hypotheekrentes en de trends op de woningmarkt. Bij ons wordt u hierdoor voorzien van een gedegen onafhankelijk advies van onze hypotheekadviseur.

Wilt u hypotheekadvies? Wij zijn uw partner in Gouda en omstreken. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees ons verhaal en neem contact met ons op.

Wij staan ingeschreven bij het AFM register onder het nummer 12041311 en bij de KiFiD onder het nummer 300.004651. Ook zijn wij aangesloten bij de Stichting Erkend Hypotheekadviseur.

Onze dienstverleningsdocumenten en klachtenprocedure: dienstverleningsdocument algemeen, dienstenverleningsdocument hypotheekvraag en klachtenprocedure.

Assurantiën & hypotheken van Avant groep is powered by

Triple-A-assurantiën
avant-logo
Meedenkend vermogen voor uw onderneming!
LinkedinYouTubeInstagram