hrm-assurantien

Arie Rehorst
HRM adviseur

Uw personeel is het kapitaal van uw onderneming en u wilt goed voor uw personeel zorgen. Zo is het van groot belang dat salarissen, toeslagen en overige gelden correct en op tijd uitbetaald worden. Het gaat immers om uw geld en het inkomen van uw werknemers. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld behoefte hebben aan iemand die met u meedenkt over personeelszaken, omdat het u ontbreekt aan kennis en/of tijd.
salarisadministratie

Salarisadministratie

Onze salarisspecialisten verzorgen uw complete salarisadministratie van begin tot eind. Al onze specialisten zijn volledig op de hoogte van (veranderende) cao’s, wet- en regelgeving en fiscale regels en geven u gevraagd en ongevraagd advies.

Via onze digitaal loon- en personeelspakket kunnen wij u nog meer service bieden. Met behulp van dit pakket kunt u uw betaalbestanden ophalen, het salaris uitbetalen en online uw loonbelasting opvragen en bekijken. Met een bijbehorende app kan de medewerker altijd zelf digitaal zijn loonstrook en/of jaaropgave inzien. U bepaalt wat u zelf wilt doen en wat u ons laat verzorgen.

Wij hebben een samenwerking met Qwoater. Met de software van Qwoater kunt u makkelijk en veilig digitaal uw personeelsdossiers beheren. Uw personeelsdossier is zo volledig AVG-proof.

HRM en arbeidsrechtzaken

Wij ondersteunen en adviseren u graag bij al uw personeelszaken. Of het nu gaat om begeleiding bij een re-integratietraject of een ontslagprocedure, advisering over actuele wet- en regelgeving, advies op het gebied van ziekte- en verzuimmanagement of het opstellen van een arbeidsovereenkomst, arbeidsvoorwaarden of vaststellingsovereenkomst, wij staan u graag bij.

HRM-arbeidsrechtzaken

Bent u op zoek naar een partner die uw complete salarisadministratie kan verzorgen? Of zoekt u een specialist die u kan ondersteunen en adviseren bij HRM en arbeidsrechtzaken? Wij helpen u graag verder in de regio Gouda. Neem voor meer informatie contact met ons op.

HRM & salarissen van Avant groep
is powered by

Avant Accountants 2
avant-logo
Meedenkend vermogen voor uw onderneming!
LinkedinYouTubeInstagram