Steven Willemsen
Fiscalist

Als ondernemer heeft u plannen, ideeën en ambities voor uw bedrijf. Daar bent u tenslotte ondernemer voor. Hierbij heeft u altijd te maken met fiscale regels. De fiscale wet- en regelgeving is ingewikkeld en de regels veranderen continu. Laat u daarom adviseren door onze fiscalisten. Zo weet u zeker dat u optimaal gebruikmaakt van de actuele fiscale regels en mogelijkheden. Daarnaast zijn uw fiscale zaken zo altijd op orde.
fiscaal-adviseurs-bedrijfsoverdracht

Bedrijfsoverdracht

Bent u van plan om uw bedrijf over te dragen aan familie of werknemers? Of staat u zelf op het punt om een onderneming over te nemen. Dit zijn ingewikkelde trajecten, waarbij veel fiscale regelingen komen kijken. Wij adviseren en begeleiden u graag bij een dergelijk traject. Onze specialisten stellen een advies op dat is afgestemd op uw situatie.

Horizontaal toezicht biedt zekerheid

Horizontaal toezicht biedt ons de kans om op basis van transparantie en wederzijds vertrouwen, afspraken te maken over het belastingaangifteproces. Dit betekent onder meer dat wanneer wij aangiftes doen, deze aangiftes van de Belastingdienst het stempel ‘gewoon goed’ krijgen. Wanneer u als ondernemer meedoet aan Horizontaal toezicht bent u ervan verzekerd dat u niet in het reguliere toezicht van de Belastingdienst valt. U bent niet uitgesloten van controles, maar de eventuele controle vindt wel sneller plaats en duurt korter. Verder is er snel zekerheid en duidelijkheid over de aangiftes.

fiscaal-adviseurs-horizontaal-toezicht

Heeft u fiscaal advies nodig in de regio Gouda? De fiscalisten van Avant groep staan voor u klaar. Neem contact met ons op.

Wij zijn lid van de beroepsvereniging RB en de netwerkorganisatie SRA.

Fiscaal adviseurs van Avant groep
is powered by  

Avant Accountants 2
avant-logo
Meedenkend vermogen voor uw onderneming!
LinkedinYouTubeInstagram