Credion

Credion is onderdeel van Avant groep. Het financieringslandschap van MKB Nederland is veranderd en verandert nog steeds. Er komen steeds meer aanbieders die een oplossing aanbieden voor de financieringsbehoefte van het MKB. Maar hoe weet u als ondernemer waar u voor welke vraag terecht kunt? Wij kennen de weg en hebben financieringsoplossingen met meer dan 90 bronnen van geld.

Samenwerking Avant groep met Credion

Avant groep werkt al jaren samen met Credion voor de realisatie van financieringen.

Financieringsplan

Doordat de informatiebehoefte voor financiers sinds de kredietcrisis is toegenomen, wordt voor het financieringsplan steeds vaker hulp gezocht bij een specialist. Het hele financieringsproces is een vak geworden, waarbij de hulp van een specialist verhelderend kan zijn. Wij zijn uw gids in de wereld van (alternatieve) bedrijfs- en vastgoedfinancieringen. En wij weten als geen ander aan welke eisen een financieringsplan dient te voldoen.

Verschillende bronnen van geld

Door de landelijke dekking van Credion en de vele begeleide transacties heeft zij makkelijker toegang tot (alternatieve) financieringsproducten en dat is in het voordeel van u als ondernemer. Wij zijn aangesloten op een online platform. Dit biedt een snelle en efficiënte behandeling van uw financieringsaanvraag. Wij kijken naar de mogelijkheden bij diverse geldverstrekkers, met uiteindelijk één doel: het beste aanbod voor u als ondernemer. Dat kan op basis van het rentetarief, maar ook zeker op basis van de gestelde voorwaarden.

Heeft u advies nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Michel Bierhuizen
MKB Financieringsspecialist

Waar kunnen wij u mee helpen?

Woning

Investeren in vastgoed

Wilt u investeren in vastgoed? Of het nu gaat om een tweede huis, een vakantiehuis of wat uw wens ook is. Onze specialisten zorgen voor betrouwbaar en transparant advies.

kredietverlening

Kredietverlening

Heeft u als ondernemer tijdelijk behoefte aan extra liquiditeit? Een zakelijk kredietverlening biedt uitkomst. Wij bieden zowel zakelijke kredieten aan grote bedrijven als aan ZZP’ers en starters.

fiscaal-adviseurs-horizontaal-toezicht

Vacatures

Bekijk het laatste overzicht van de openstaande vacatures.

Bent u ook geïnteresseerd in…

ondernermersadvies-stip-op-horizon

Ondernemersadvies

Als ondernemer loopt u soms tegen (terugkerende) vragen of problemen aan. Op bijvoorbeeld organisatorisch of financieel gebied. Wij bieden u ondersteuning om de juiste keuzes te kunnen maken.

parttime-controlling

Interim controlling

Als ondernemer hebt u uw financiële situatie het liefst volledig onder controle. Onze controllers zijn uw administratieve afdeling. Wij verzorgen uw administratie en geven daarnaast advies over uw cijfers.

verzekering advies

Assurantiën

Bent u op zoek naar advies over assurantiën? Of u nu MKB ondernemer, ZZP’er of particulier bent, wij voorzien u van persoonlijk financieel advies.

Blog berichten

Kredietfaciliteiten

Kredietfaciliteiten Datum: 20 juli 2021, Auteur: Avant groep Vanaf naar verwachting 1 juni 2021 kunnen bedrijven via Qredits in aanmerking komen voor een TOA-krediet (Time Out Arrangement). TOA doorstartkrediet Dit krediet stelt mkb-bedrijven in staat om een doorstart vanuit een WHOA-traject te maken en zodoende via schuldsanering een faillissement te voorkomen. De doelgroep van het…

Avant groep is powered by

Meer weten?

Vul uw gegevens in en wij sturen een volledig overzicht.
avant-logo