Voor uw werknemers is pensioen een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Als werkgever wilt u vooral dat de kosten van een pensioenregeling inzichtelijk en beheersbaar zijn. U bent verantwoordelijk voor de uitvoering van een pensioenregeling. Daarom is een deskundig pensioenadviseur essentieel.

Inzichtelijk en beheersbaar

Wij adviseren u graag bij de keuze voor een inzichtelijk en betaalbaar collectief pensioen. Bij Avant groep heeft u uw collectieve pensioenregeling onder controle. Daarnaast is professioneel beheer van uw pensioenregeling een belangrijk onderdeel van uw risicomanagement. Wij nemen deze beheertaken graag van u over.  Daarmee weet u zeker dat de regeling correct wordt uitgevoerd en zo houdt u meer tijd over om te doen waar u goed in bent: ondernemen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over een collectief pensioen? Onze financiële experts staan voor u klaar in de regio Oudewater en Gouda. Neem contact met ons op.

Heeft u advies nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Jan Klerk
Pensioenadviseur

jan klerk

Arie Rehorst
Pensioenadviseur

hrm-assurantien

Jan Klerk
Pensioenadviseur

jan klerk

Arie Rehorst
Pensioenadviseur

hrm-assurantien

Bent u ook geïnteresseerd in…

pensioenadviseurs-collectief-pensioen

Pensioen ondernemers

Als zelfstandig ondernemer heeft u verschillende mogelijkheden om een eigen pensioenvoorziening op te bouwen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lijfrentekapitaal of een oudedagsvoorziening.

betalingsregeling-now-digitaal-v2

Onafhankelijk Financieel Adviseur

Als ondernemer heeft u plannen, ideeën en doelen die u wilt bereiken. Maar wat heeft u nodig om uw ambities te realiseren? Samen met onze adviseurs kunt u sparren op het gebied van financieel advies.

fiscaal-adviseurs-horizontaal-toezicht

Vacatures

Bekijk het laatste overzicht van de openstaande vacatures.

Wij staan ingeschreven bij het AFM register onder het nummer 12041265 en bij de KiFiD onder het nummer 300.015105. Ook zijn wij aangesloten bij de Pensioenorde.

Onze dienstverleningsdocumenten en dienstenwijzer: dienstenwijzer pensioenadviseurs, dienstverleningsdocument vermogen opbouwen, dienstverleningsdocument pensioenvraag werkgever, dienstverleningsdocument risico’s afdekken

Pensioenadviseurs van Avant groep is powered by

Avant Pensioenadviseurs

Meer weten?

Vul uw gegevens in en wij sturen een volledig overzicht.
avant-logo