Avant Pensioenadviseurs

Avant Pensioenadviseurs is onderdeel van Avant groep. Als ondernemer wilt u een inzichtelijke en beheersbare pensioenregeling. Voor uw werknemers is pensioen een belangrijke arbeidsvoorwaarde. U bent verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan. Deskundig pensioenadvies is daarom essentieel. Avant Pensioenadviseurs heeft meedenkend vermogen voor uw onderneming. Wij geven u graag een goed advies over onder meer (collectieve) pensioenregelingen, levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Persoonlijk, deskundig en zonder gedoe. Zo houdt u meer tijd over voor andere zaken.

 

Ondernemers en DGA’s

Als zelfstandig ondernemer heeft u verschillende mogelijkheden om een goede pensioenvoorziening op te bouwen. Om daarbij verantwoorde keuzen te maken geven wij u graag advies, ook als het gaat om de fiscale aspecten. Bent u een DGA, dan kunnen we voor u een passende pensioenregeling opzetten en begeleiden. In ons advies kunnen we ook uw totale inkomensplanning betrekken.

 

Zakelijke professionals

Avant Pensioenadviseurs werkt veel samen met andere zakelijke professionals zoals assurantiekantoren en administratiekantoren. Bijvoorbeeld voor pensioenregelingen, levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (in combinatie met pensioen- en leven producten). Om hierin te adviseren en te bemiddelen hebben we de vereiste vergunning van de AFM.

 

Particulieren

We brengen samen met u graag uw oudedagsvoorzieningen in kaart. Daarbij geven we u advies over de mogelijkheden om aanvullend pensioen op te bouwen en overlijdensrisico te verzekeren.

 

Heeft u advies nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Jan Klerk
Pensioenadviseur

jan klerk

Arie Rehorst
Pensioenadviseur

Jan Klerk
Pensioenadviseur

jan klerk

Arie Rehorst
Pensioenadviseur

Waar kunnen wij u mee helpen?

pensioenadviseurs-collectief-pensioen

Collectief pensioen

Het pensioen is een belangrijke arbeidsvoorwaarde voor uw werknemers. U bent verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan. Wij adviseren u graag bij de keuze voor een pensioenregeling.

pensioen-ondernemers-dga

Pensioen ondernemers

Als zelfstandig ondernemer heeft u verschillende mogelijkheden om een goede pensioenvoorziening op te bouwen. Bent u een DGA? Ook voor u kunnen wij een passende pensioenregeling opzetten en begeleiden.

pensioencommunicatie

Pensioencommunicatie

Naast het verzorgen van pensioen voor uw medewerkers bent u ook verantwoordelijk om ze te informeren over hun persoonlijke pensioensituatie.
Pensioencommunicatie is ons vakgebied.

Bent u ook geïnteresseerd in…

verzekering advies

Assurantiën

Bent u op zoek naar advies over assurantiën? Of u nu MKB ondernemer, ZZP’er of particulier bent, wij voorzien u van persoonlijk financieel advies.

fiscaal-adviseurs-bedrijfsoverdracht

Fiscaal advies

De fiscale wet- en regelgeving is ingewikkeld en de regels veranderen continu. Laat u daarom adviseren door onze fiscalisten. Zo maakt u optimaal gebruik van fiscale regels en mogelijkheden.

ondernermersadvies-stip-op-horizon

Ondernemersadvies

Als ondernemer loopt u soms tegen (terugkerende) vragen of problemen aan. Op bijvoorbeeld organisatorisch of financieel gebied. Wij bieden u ondersteuning om de juiste keuzes te kunnen maken.

Wij staan ingeschreven bij het AFM register onder het nummer 12041265 en bij de KiFiD onder het nummer 300.015105. Ook zijn wij aangesloten bij de Pensioenorde.

Onze dienstverleningsdocumenten en dienstenwijzer: dienstenwijzer pensioenadviseurs, dienstverleningsdocument vermogen opbouwen, dienstverleningsdocument pensioenvraag werkgever, dienstverleningsdocument risico’s afdekken.

Avant Pensioenadviseurs is onderdeel van Avant groep

Avant Pensioenadviseurs

Meer weten?

Vul uw gegevens in en wij sturen een volledig overzicht.
avant-logo